Pepparkakor



Blev en lugn dag idag min förkylning håller i sig. Men jag ska till stallet imorgon. Bakade pepparkakor  som jag ska hänga upp som julpynt med lite granris och några rödaband. Brände några av stjärnorna så dom får hunden. Mamma var iväg och tävlade med honom idag, dom kom tvåa och fick ett förstapris så hon var lycklig som ett barn när hon kom hem.

Kramar EmmaLovisa

Tomten

Blev en tur till Allum idag med men idag blev det med mamma i stället. Köpte en lila plånbok/väska, två nya bh:ar, två turkosa kuddar, ett vitt överkast, nya pyjamasbyxor och hårtoning. Tonade håret och jag blev nöjd med resultatet. Köpte en färg som var så nära min riktiga färg som möligt. Jag var ju blond innan men min mamma är ingen jätte bra hårfärgare så det var inte så vacker. Denna gången gjorde jag det själv och det blev mycket bättre. Blev lite ändrade planer med överkastet det blev vitt i stället för svart. Kuddarna var helt underbara. Sen träffade jag tomten inne på Bokia alla säger att han bor på Nordpolen men jag vet vart han bor på riktigt: Bakom Bokias personaldörr.


Bh H&M 129 kr st. Plånbok Åhlens 199 kr. Pyjamasbyxor H&M 149 kr. Hårtoning Åhlens pris?


Enfärgad kudde Hemtex 179 kr. Mönstradkudde Indiska 199 kr.

Kramar EmmaLovisa.

Shoes and a jacket

Hej var en runda på Allum med Alicia och Alva idag, hittade en snygg kort kavaj på Lindex som jag har spanat på ett tag och att par nya svarta heels. Blev en saltvatten spray också till mitt allt för oformbara hår.



Kavaj Lindex 399 kr. Jag helt enkelt älskar den.


Skor DinSko 399 kr. Snygga svarta skor som passar till allt inte allt för hög klack heller så man klarar en dag på stan i dom. Passar bra till mina fötter också dom är ju så smala så det är bra när man kan dra åt skorna lite.

Kramar EmmaLovisa

Är lite sugen på detta


Jag är lite sugen på detta armbandet. Skulle sitta fint till den svarta kjolen som jag har spanat på. Armbandet kommer från H&M och kostar 99 kr.

Kramar EmmaLovisa

Nice

Hej blev en hemmadag idag med är inte riktigt bra ännu. Eftersom att jag är hyffsat pigg så provade jag lite kläder och jag bara undrar vad ni tycker om min fina gråa kjol från H&M. Mina ben ser ut att vara 3 meter i den.  
Tycker ni att jag ska ha den i midjan eller ska jag ha den längre ner? Ni får tyver ingen helkroppsbild, mitt ansikte ser förjävligt ut efter en veckas förkylning. Och jag som ska på fest på lördag=(





Vad tycker ni om väskan jag hittade i en garderob? Ibland är det bra att ha en mamma som är dålig på att göra sig av med saker.

Kram EmmaLovisa

Bildbomb




Hej här kommer en massa bilder ursäkta bildkvaliten min kamera är inte den bästa. ( Inte min stavning heller haha)


 
Jag och Anna på Liseberg, glass yummie.



Min nya smyckes skål. Och lite hemgjorda smycken. Blev inga bra bilder på ringen och armbandet så ni får klara er utan dom.


Mamma var på kennelträff för några dagar sedan. Helt omöjligt att se om min hund är med i bilden. Haha. Detta är bara en tredjedel av hundarna. Kolla på dom två i mitten kopior.

Me love!


Denna snygga kjol kommer från H&M och kostar 249 kr. Kankse blir det nyårskjolen? Skulle den passa till skorna med guldpaljetter?




Dessa örhängena kommer ifrån www.cocoo.se och de kostar bara 125 kr. De måste jag nog köpa fast jag måste förhandla med min kära moder eftersom att man inte kan handla på nätet med mitt bankkort. Kanske en bra julklapp eller vad.


Kramar EmmaLovisa




Skor!!!


Everyday wear?






Partyskor till nyår ? 





Beautiful in black

Alla skorna är från H&M. Jag tycker att de första paret ser så fruktansvärt bekväma ut så att jag bara nästan måste köpa dom. De andra två ser lite mindre bekväma ut men jag tror att de skulle sitta bättre på mina fötter. Har smala fötter så pumps är ett svårt moment. Får se om jag köper dem. Jag måste hitta en partyblåsa också. Jag funderar på en svartkjol med högmidja och någon snygg topp. Har jobbat extra en del så jag har råd med alla.

Kramar EmmaLovisa

Min dator<3

Är hemma från skolan idag är förkyld. Inte kul men som tur är så har jag familjens laptop. Min egna dator är för tillfället inte användbar. Jag håller på att måla om på  mitt rum, går från ljusblåa väggar med hjärtan till en bruten vitfärg ska flytta in alla saker i kväll mamma målade det sista medans jag satt och försökte få ut allt snor ur min näsa igårkväll. Till  det vita ska jag ha gröna och blåa kuddar och gröna gardiner som ska gå hela vägen ner till golvet. Det blir nog jättebra.  Jag lägger upp bilder när allt är klart.

Jag drabbades av en plötslig lust att göra smycken härom dagen. Jag gjorde ett halsband med fjädrar och matchande örhängen. Igår gjorde jag trasselhjärtan att ha på en kedja med hjälp av ståltråd. Bilder kommer när jag har tillgång till min dator igen. Just nu håller jag på med ett ståldråds hjärta med röda pärlor på som jag ska dekorera en blomma med.

Hoppas att ni mår bättre än jag =)

Kram EmmaLovisa


Snuvig

 
Denna moppen vill jag ha när jag fyller 15


Är förkyld och mitt huve gör ont.


Jag tittar på TV eftersom att jag är lite sjuk. Och jag har kommit fram till att jag älskar den nya ICA reklamen med Jamie Oliver.

Önskelistan

Julklapps önskningar:

Reflex jacka att ha i stallet

Svarta pumps

Mascara

pengar

klocka

smycken av alla sorter




Hej

Hej detta är min nya blogg jag  hade en annan innan men jag lade ner den. Jag heter Emma Lovisa ******* gillar inte mitt tredje namn så det tar  vi bort och mitt efternamn håller jag för mig själv. Jag går i 8 men i vilken skola jag går det säger jag inte efter som att jag bor i Västra Götalands största håla och alla vet vem alla är. Jag kommer att skriva om allt möjligt kul jag håller på med i mitt liv och mitt mål är att blogga minst en gång om dan =) Ni som läser: Ni måste komentera, jag älskar när folk kommer med åsikter om mina kläder, vad jag gör, och saker jag tänker göra. jag gillar att läsa modebloggar men efter som att jag lever på min månadspeng som jag får av päronen så kan jag inte köpa så mycket men jag gillar att sy och att designa själv. Jag hoppas att ni kommer att gilla min blogg och det jag skriver

// EmmaLovisa

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0